Hetelucht friteuse

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hetelucht friteuse kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Frituurpan Specialist! Wanneer je een frituurpan zonder vet wilt kopen dan ben je bij de Frituurpan Specialist aan het juiste adres. Je vindt hier veel verschillende hetelucht friteuses van de merken: Tefal, Philips en Delonghi, Met deze friteuses ben je verzekerd van kwaliteit en natuurlijk gezond frituren. Nu hoef je je niet meer schuldig te voelen bij het eten van een paar lekkere patatjes of kroketten. Want met een frituurpan zonder vet, kan je verantwoord snacken. Bekijk hier ons complete aanbod.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • DeLonghi F28211 Roto Friteuse
  Vermogen: 1800 Watt Hoeveelheid vet: 1.2 liter Capaciteit: 1 kg Cool Touch   ..
  € 82,50
 • DeLonghi F28311 Rotofriteuse
  Rotofriteuse, Kijkvenster - Capaciteit: 1,2 liter - Easy Clean Systeem - Anti-aanbaklaag..
  € 82,50
 • DeLonghi F28533 Roto Friteuse Black
  1800 Watt Elektronische timer Anti-baklaag Spanning: 220-240 V   ..
  € 109,95
 • DeLonghi F38436 Friteuse Wit
  Vermogen: 1800 Watt - Temperatuurbeveiliging - Veiligheidsthermostaat - 50% Minder Olie Nodig ..
  € 149,95
 • DeLonghi Multifry Young FH1130
  Met de DeLonghi Multifry Young FH1130 maak je gezonde en lekkere frietjes. Er is namelijk weinig tot geen olie nodig. Deze hetelucht friteuse is een combinatie van frituurpan zonder olie en multicooker. Door de Surround Heat technologie worden de etenswaren extra krokant, omdat de warmte gelijkmatig..
  € 129,95
 • Domo DO461FR Be Smart Friteuse 2.5L 1800W
  Specificaties: Cool touch friteuse van 2,5 l Regelbare thermostaat Afneembaar deksel met geurfilter en kijkvenster Handvat met liftsysteem om het mandje op en neer te laten Oliereservoir met antiaanbaklaag Twee indicatielampjes: stroom en temperatuur Oververhittingsbeveiliging 1800 W..
  € 44,50
 • Inventum GF400HL Hetelucht Friteuse 4L 1500W
  Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt ..
  € 74,95 € 65,50
 • MontAna HF919TS Master Air Fryer 3,2L 1500W
  De MontAna Master Air Fryer bakt heerlijk krokante frieten op een gezonde wijze. Versefriet heeft maar een eetlepel olie nodig. In de Master Air Fryer is het ook mogelijk om groenten, hartige snacks, vlees, gevogelteen vis te bereiden. Maar ook cake, taart, muffins en zoete snacks. En bijvoorbeeldee..
  € 129,95
 • MontAna MF-919TS Master Air Fryer met Touch Screen
  De MontAna Master Air Fryer bakt heerlijk krokante frieten op een gezonde wijze. Versefriet heeft maar een eetlepel olie nodig. In de Master Air Fryer is het ook mogelijk om groenten, hartige snacks, vlees, gevogelteen vis te bereiden. Maar ook cake, taart, muffins en zoete snacks. En bijvoorbeeldee..
  € 129,95
 • Moulinex AF133D Uno M Friteuse
  Met de Moulinex AF133D kan je snel heerlijke frietjes bakken. Door de oververhitting beveiliging en warmte-isolerende behuizing is de friteuse erg veilig! Dit product is supercompact en past daardoor in elk klein hoekje. Bovendien is het modern en strakke design geschikt voor elk soort keuken. Zeer ..
  € 59,95
 • Moulinex AM 3021 Super Uno Friteuse
  De Moulinex AM 3021 is voorzien van het Airplus carbonfilter. Dat filter werkt veel effectiever dan andere soorten anti-reukfilters. Het controlelampje geeft aan wanneer je kunt starten met frituren en wanneer de etenswaren klaar zijn. Deze frituurpan is door de eenvoud zeer gemakkelijk in gebruik. ..
  € 84,95
 • Philips HD9225/50 Viva Airfryer
  Vermogen: 1425 Watt - Capaciteit: 800 g - Rapid Air-technologie - Snoerlengte: 0,8 m ..
  € 209,95

Voordelen hetelucht friteuse

Het grootste voordeel van een hetelucht friteuse is dat je een stuk gezonder kunt frituren. Tot maar liefst 50% minder vet gebruik dan een normale pan. En de snacks en frietjes die door zo’n frietpan zonder vet is gemaakt, zijn net zo lekker al dan niet lekkerder! Een ander voordeel van een hetelucht friteuse is dat er veel minder nare geurtjes vrijkomen. Hierdoor stinkt niet direct de hele keuken naar vet als jij lekker frietjes aan het bakken bent.

Tefal actifry kopen

De frituurpannen zonder zet van Tefal zijn één van de meest bekende heteluchtfriteuses van dit moment. Bij de Tefal actifry gebruik je maar 1 lepel olie! Gezond maar ook zeker zeer smakelijke frietjes en frikadellen bereiden in je eigen keuken. Wat veel mensen niet weten is dat de frituurpan zonder vet van Tefal ook geschikt is voor het bakken vlees, vis en verschillende soorten groenten. In ons assortiment vind je vier schillende soorten Tefal actifry. Bij de Frituurpan Specialist ben je voor het kopen van Tefal actifry dus aan het juiste adres.

Philips airfryer kopen

Wanneer je een Philips airfryer wilt kopen dan heb je bij de Frituurpan Specialist genoeg keus. Je vindt in ons assortiment verschillende soorten airfryers. De Philips airfryer wordt ook wel multicooker genoemd. Dit omdat je naast je favoriete snacks in een airfryer ook vlees, vis, brood, groeten etc. kunt bakken. De multicooker werkt op basis van hetelucht en een klein beetje olie. Je kunt verschillende soorten gerechten tegelijk bereiden doordat er een scheidingswand wordt meegeleverd voor het mandje.