Menu
Your Cart

Frituurpan

Frituurpan kopen
Ben jij ook zo gek op frietjes of patat? Dan ben je niet de enige! In Nederland en België is het zo ongeveer de ‘nationale snack’. Op iedere straathoek vind je wel een frituur, snackbar, friettent of hoe je het maar noemen wilt. Maar ook thuis is een lekker frietje (en andere snacks) natuurlijk altijd welkom. Een frituurpan is dan wel heel erg handig, het is veiliger en ruikt minder. Bij de Frituurpan Specialist weten we daar alles van en we hebben dan ook een zeer groot aanbod aan A-merk frituurpannen; van klassieke friteuses met frituurvet tot de modernste hetelucht frituurpannen voor als je het wat magerder wilt houden.

De frituurpan
De oorspronkelijke manier van frituren is in een pan met olie op het vuur. Dit gaat op zich prima, maar brengt wel enkele nadelen met zich mee. Doordat de open pan op het vuur staat, slaat eerder de vlam in de pan en kiept of knoeit de pan eerder. Daarnaast komt er altijd een sterke oliegeur vrij. Met een frituurpan heb je van beide problemen geen last. De pan is gesloten en staat stabiel op een aanrecht of tafel. Zo kun je alle mogelijke snacks snel en makkelijk bereiden. Van een gewoon portie friet en snacks als kroketten en frikandellen, tot oosterse loempia’s en zelfbereide snacks. Handig voor de avondmaaltijd, voor tussendoor een lekkere snack of voor tijdens een feestje. Tegenwoordig zijn er ook de Airfryers, waarmee je kunt frituren zonder olie te gebruiken zodat je kunt genieten van iets minder vette snacks.

Frituurpannen in allerlei soorten en maten
Het aanbod aan frituurpannen is gigantisch groot. Bij de Frituurpan Specialist kun je op je gemak alle modellen bekijken en de omschrijvingen lezen. Zo kun je uitzoeken welke frituurpan voor jou het meest ideaal is. Let je op je lijn, dan is een airfryer misschien ideaal voor je. Heb je een groot gezin dan is een flinke friteuse een betere oplossing. En mocht je regelmatig een feestje of evenement organiseren dan is een semi-professionele dubbele frituurpan erg handig. Dan kun je in korte tijd een grote hoeveelheid snacks bereiden en bovendien de snacks en de friet gescheiden houden. Zo zie je dat er voor elke situatie een geschikte frituurpan beschikbaar is.

Hetelucht frituurpannen
De hetelucht friteuses nemen een speciale plaats in binnen de ‘wereld der frituurpannen’. Met de nieuwe technieken van tegenwoordig kun je bakken met lucht (en dat is geen gebakken lucht!). Alles wat je in een hete-lucht frituurpan bereidt, krijgt een knapperig korstje, maar blijft mals van binnen. Daarvoor hoef je maar weinig of geen olie toe te voegen. Zo kun je gezonder frituren en je lijn in de gaten houden.

Over de Frituurpan Specialist
Bij de Frituurpan Specialist kun je niet alleen terecht voor de meest uiteenlopende modellen frituurpannen, maar ook voor frituurpan accessoires. Bovendien ben je bij ons verzekerd van een uitstekende service. Je hebt je bestelling binnen 2-3 dagen in huis en bij een bestelling van boven de € 75,- hoef je geen bezorgkosten te betalen. Makkelijker kan dus niet!