Dubbele frituurpan

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dubbele frituurpan kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Frituurpan Specialist! De dubbele frituurpan is ideaal wanneer je veel frituurt. Zo is hij handig te gebruiken om bijvoorbeeld in de ene pan friet te bakken en in de andere snacks te bakken. Hieronder de beste frituurpannen welke je rechtstreeks bij ons kunt kopen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Voordelen dubbele frietpan

De dubbele frietpan kent een aantal voordelen ten opzichte van een enkele friteuse. Het grootste voordeel is vanzelfsprekend dat je meer friet en snacks tegelijk kunt bakken. Hierdoor gaat het frituren veel sneller en hoef je minder lang in de keuken ( of schuur ) te staan. Ten tweede kan je de twee pannen in verschillende temperaturen instellen. Zo kan de ene snack op 180 graden worden afgebakken en de ander op bijvoorbeeld 160 graden. Hetzelfde geldt voor de timer: deze is ook apart in te stellen. Met een dubbele friteuse in huis mag je jezelf officieel professioneel frietbakker noemen.

Fritel duo friteuse

De meeste duo friteuses in ons assortiment zijn van het merk Fritel. Al jaren is Fritel de specialist als het gaat om frituurpannen van hoge kwaliteit. Kenmerkend voor de producten van Fritel zijn de zeer sterke behuizing van de pannen, relatief gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig te demonteren. Daarnaast is Fritel continue aan het innoveren waardoor je verzekerd bent van een frituurpan met de laatste technieken.

Dubbele friteuse kopen

Wanneer je er van overtuigt bent dat je een dubbele friteuse wilt kopen dan kan dat gemakkelijk en snel bij de enige echte Frituurpan Specialist. De pan wordt gratis verzonden en binnen 2 a 3 werkdagen bij u thuis bezorgd. Ideaal toch? Je kunt je bestelling volgen via track & trace, zo weet je precies wanneer je je pakketje kan verwachten.